Lopend

Boer Bistro

Bij Boer Bistro organiseren jongeren een diner bij een jonge boer op het erf. Door heel het land worden 24 diners georganiseerd. Deelnemers krijgen trainingen van professionele koks, organisatoren en voedsel-deskundigen.

Lees meer
Lopend

Ik Ben Geweldig

Wil je graag iets organiseren voor een ander en mis je net het potje met geld om het te realiseren? Dan is het project Ik ben Geweldig er voor jou. Ook dit jaar mogen wij een mooi budget schenken om een idee voor een ander te realiseren.

Lees meer
Lopend

De Beste Keet van

De Beste Keet van Nederland is een project om de keten in Nederland in een positiever daglicht te zetten. De keet hoort bij het platteland, is een plek van ontmoeting en is een echte aanwinst.

Lees meer
Lopend

Toneel Zonder Grenzen

Toneel zonder grenzen verbindt plattelandsjongeren met statushouders(vluchtelingen met een verblijfsvergunning). In het traject van 12 bijeenkomsten leggen statushouders contact met plattelandsjongeren door samen een toneel- of theatervoorstelling te maken.

Lees meer
Lopend

Duld geen Schuld

Met Duld geen Schuld wordt er door Plattelandsjongeren.nl op lokaal niveau aandacht gegeven aan de schuldenproblematiek bij jongeren. Door middel van het spelen van een game worden jongeren bewuster van hun financiën en verbreekt het taboe rond schulden.

Lees meer