Lopend

Boer Bistro

Bij Boer Bistro organiseren jongeren een diner bij een jonge boer op het erf. Door heel het land worden 24 diners georganiseerd. Deelnemers krijgen trainingen van professionele koks, organisatoren en voedsel-deskundigen.

Lees meer
Lopend

De Beste Keet van Nederland

Keten hebben een belangrijke sociale functie voor de jongeren op het platteland. Jongeren richten hier samen met hun vriendengroep een plek in die gezelligheid en een sociaal netwerk biedt. Een keet, een burgerinitiatief dat past bij de tradities van het platteland.

Lees meer
Lopend

Duld geen Schuld

“Een op de vijf jongeren van 18 tot en met 24 jaar heeft een schuld” Ook op het platteland spelen schulden en financiële problemen. Plattelandsjongeren krijgen hier dan ook steeds meer mee te maken. Duld geen Schuld doorbreekt het taboe.

Lees meer

Wereldboeren 2.0

Wereldboeren 2.0 bestaat uit drie verschillende soorten activiteiten: maatschappelijke debatten, discussieavonden en kennisuitwisselingsreizen naar het buitenland. Wereldboeren 2.0 wil de jonge agrarische ondernemers bewust maken van de wereld om zich heen; welke invloed heeft mijn handelen op de rest van de wereld.

Lees meer
Afgerond

Samen aan de Slag

Samen aan de Slag: Plattelandsjongeren verbinden met jongeren met een chronische ziekte of aandoening. Het project helpt deze jongeren beter te participeren in de maatschappij op sociaal vlak.

Lees meer

Masterclass Ondernemen

De FAJK Masterclass Ondernemen is voor jonge boeren in Flevoland, die plannen hebben om voor zichzelf te beginnen of om bestaande activiteiten uit te breiden.

Lees meer