De Beste Keet van Nederland
mei 2019 – december 2019

De Beste Keet van Nederland is een idee van jongeren zelf. Het project is opgezet samen met Plattelandsjongeren NL om keten in een positiever daglicht te zetten, want dat verdienen ze!  Een keet is een plek die jongeren zelf bouwen of maken waar vrienden gezellig samen komen. Plattelandsjongeren NL is een voorstander van keten, ze hebben een sociale functie en horen bij het platteland, omdat ze een positieve aanwinst zijn.

Sinds 2011 reist het keetadviseurs team van Plattelandsjongeren NL door het hele land om keten te bezoeken. Alle keetadviseurs zijn jongeren die zelf eigenaar zijn van een keet of actief zijn (geweest) in een keet.  Dat vinden wij belangrijk, jongeren zijn goed  in staat  alles zelf te regelen rondom hun keet.

Meedoen?
Meld je aan voor “De Beste Keet van Nederland” en maak met onze keetadviseur een afspraak voor een workshopavond in jouw keet. Tijdens de avond doorloop je zeven keetthema’s, krijg je opdrachten en deelt de keetadviseur tips en tricks met jullie over het actief runnen van je keet. Veel deelnemende keten ervaren het als een gezellige interactieve avond met elkaar. Bij elk van de zeven thema’s kun je punten verdienen. Met je eindscore doe je mee aan de gelijknamige wedstrijd. Heb je het een en ander al goed geregeld met jouw keet? Hoe hoger je score hoe meer kans je maakt op een optreden van Mooi Wark in jouw keet, vrijkaartjes voor een optreden van Mooi Wark of een goodiebag van Mooi Wark!

In de gemeente de Noordoostpolder hebben we de lokale wedstrijd “De Beste Keet van de NOP”.
Doe je met jouw keet mee aan de workshop en behaal je een hoge eindscore, dan maak je extra kans op leuke prijzen. Als beste keet van de NOP doe je namelijk mee aan de lokale- en landelijke wedstrijd. Bij de lokale wedstrijd maak je kans op een mooi geldbedrag van €350,- of €150,- voor jouw keet!

!Meedoen is geheel anoniem!

Denk jij dat jullie “De beste keet van Nederland” zijn?

Meld je aan bij Mike via:
mike@plattelandsjongeren.nl óf stuur een appje naar: 06-82130781.

Laten we er samen voor zorgen dat keten leuk en veilig blijft voor iedereen!