Lopend

Grensverleggers

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar? En zou jij graag in tien weken tijd iets willen veranderen in jouw buurt of dorp? Doe dan (met een groepje) mee aan grensverleggers!

Lees meer
Lopend

Duld geen Schuld

“Een op de vijf jongeren van 18 tot en met 24 jaar heeft een schuld” Ook op het platteland spelen schulden en financiële problemen. Plattelandsjongeren krijgen hier dan ook steeds meer mee te maken. Duld geen Schuld doorbreekt het taboe.

Lees meer
Lopend

Toneel Zonder Grenzen

Toneel zonder grenzen verbindt plattelandsjongeren met statushouders(vluchtelingen met een verblijfsvergunning). In het traject van 12 bijeenkomsten leggen statushouders contact met plattelandsjongeren door samen een toneel- of theatervoorstelling te maken.

Lees meer
Lopend

De Beste Keet van Nederland

Keten hebben een belangrijke sociale functie voor de jongeren op het platteland. Jongeren richten hier samen met hun vriendengroep een plek in die gezelligheid en een sociaal netwerk biedt. Een keet, een burgerinitiatief dat past bij de tradities van het platteland.

Lees meer
Afgerond

Boer Bistro

Bij Boer Bistro organiseren jongeren een diner bij een jonge boer op het erf. Door heel het land worden 24 diners georganiseerd. Deelnemers krijgen trainingen van professionele koks, organisatoren en voedsel-deskundigen.

Lees meer